
Miksi sairastan – voinko valita terveemmän elämän? Osa 1
Meidän maailmassa on paljon erilaista kipua, sairautta ja kärsimystä. Koska sitä elämäämme kuuluu, voimme tästä lähtökohdasta miettiä, miksi näin on. Sillä täytyy olla joku syvempi
Meidän maailmassa on paljon erilaista kipua, sairautta ja kärsimystä. Koska sitä elämäämme kuuluu, voimme tästä lähtökohdasta miettiä, miksi näin on. Sillä täytyy olla joku syvempi
Vain teepensaan lehdistä tehtyä juomaa saa virallisesti kutsua teeksi, vaikka me helposti arkikielessä puhumme yrttiteestä. Joitakin villiyrttejä me vain keräämme, haudutamme kaatamalla päälle kuuman veden,
10 l pihlajanlehtiä 6 l vettä 50 g sitruunahappoa 1 kg (tai maun mukaan) sokeria tai hunajaa maun mukaan Keitä vesi, lisää siihen sitruunahappo ja
Pihlaja on Pohjois-Savon maakuntakasvi ja muinaissuomalaisten pyhä puu. Se kasvaa melkeinpä missä vaan. Aukeilla paikoilla siitä tulee leveä, monirunkoinen puu. Pihlaja on tyypillinen hyönteispölytteinen kasvi.
6 l vettä 2 – 3 kpl limeä siivutettuna 1 sitruuna, kuori ja hedelmäliha siivutettuna mukaan (valkoinen poistetaan) 1,5 l kerkkiä 2 cm pala inkivääriä
Kuusenkerkät sisältävät paljon hivenaineita, a- ja c-vitamiineja sekä antioksidantteja. Tuoreet kuusenkerkät sopivat syötäväksi varhain keväällä siltään, niitä voi laittaa salaattiin tai leivän päälle. Kuusenkerkistä voi
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.