Mistä hankkia laadukkaat lisäravinteet?

Tärkeintä on käyttää laadukkaita, puhtaita, lisäaineettomia lisäravinteita sen lisäksi, että oma ruokavalio ja muut elintavat ovat mahdollisimman hyvällä mallilla. Teemme kaupallista yhteistyötä suomalaisen Hyvinvoinnin Tavaratalon ja yhdysvaltalaisen iHerbin kanssa. Esittelemme tässä heidän verkkokauppansa ja niistä tilaamista.

Mistä vitamiinit kannattaa ostaa?

Meiltä kysytään paljon, mistä vitamiinit ja lisäravinteet kannattaa ostaa ja mitkä ovat hyviä tuotteita. Kysymys on vaikea. Maailmassa on paljon hyviä tuotteita ja niiden valmistajia ja myyjiä. Ja toisaalta, kaikki tuotteet taas eivät ole hyviä, eivätkä varsinkaan hinta – laatu suhteeltaan. Aina on suositeltavaa ostaa suomalaisia tuotteita ja suomalaisilta toimittajilta. Kaikista tärkeintä on kuitenkin käyttää laadukkaita, puhtaita, mahdollisimman vähän lisäaineita sisältäviä tuotteita. Olemme päätyneet alkaa suosittelemaan tuotteita omien koulutustemme, työkokemustemme ja myös omien käyttökokemustemme kautta.

Teemme kaupallista yhteistyötä sekä kotimaisen monien tunteman Hyvinvoinnintavaratalo -verkkokaupan kanssa, että yhdysvaltalaisen vitamiinien, lisäravinteiden ja kosmetiikan verkkokaupan iHerbin kanssa. iHerbistä löytyy laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan, ja suosittelemme sitä siitä syystä. Eli mieluummin edulliset ja laadukkaat ja vaikuttavat tuotteet kuin edulliset ja tehottomat, ehkä paljon lisäaineitakin sisältävät tuotteet.

Hyvinvoinnin Tavaratalo verkkokauppa, Hyvis

Hyvinvoinnin Tavaratalo on suomalainen hyvinvoinnin ja ekologisen elämäntavan verkkokauppa. Se on ollut kotimainen perheyritys vuodesta 2004 lähtien, jolle ekologisuus ja eettisyys ovat tärkeitä arvoja.

Verkkokaupalla on yli 250 000 tyytyväistä kanta-asiakasta ja tilauksia toimitetaan kaikkiin EU-maihin.

Valikoimasta löytyy yli 500 brändiä ja 8000 tuotetta mm. Suomen laajin valikoima luontaistuotteita, vitamiineja, luonnonkosmetiikkaa, luomutuotteita, painonhallintatuotteita sekä ekologisia kodin puhdistusaineita. Valikoimassa on monia kaikkien tuntemia brändejä, kuten Puhdas+, Solgar, Puhdistamo, Urtekram, Tri Tolonen, sekä Mossa.

Hyvinvoinnin verkkokauppa tunnetaan erinomaisesti henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta, jota on saatavilla myös Facebookin ja live-chatin välityksellä. Asiantuntijoina asiakkaita palvelevat myös yleislääketieteen erikoislääkäri, laillistettu ravitsemusterapeutti, homeopaatti sekä seksuaalineuvoja.

Tuotteiden toimitus suomeen maksaa alkaen 3.90 €. Ilmainen toimitus on vähintään 89 € ostoksiin. Toimitus muihin EU-maihin maksaa 8 € ja muualle maailmaan 19 €.

Kaupan Liiton vuonna 2018 teettämän kuluttajatutkimuksen mukaan Hyvinvoinnin Tavaratalo oli Suomen 5. arvostetuin verkkokauppa.

iHerb

iHerb on yhdysvaltalainen, yksi suurimmista maailmassa toimivista vitamiinien, lisäravinteiden ja kosmetiikan verkkokaupoista. Se on yli 26 vuotta toiminut yritys. Sillä on satoja tuhansia ja paljon myös suomalaisia asiakkaita. iHerb on paikka, josta voi ostaa edulliseen hintaan laadukkaita tuotteita. Sieltä saa hankittua paljon myös tuotteita, joita Suomesta ei voi ostaa. Jos haluat tilata Eu:n ulkopuolelta sinun on hyvä tietää tullimääräyksistä.

01.07.2021 alkaen arvonlisävero on alettu perimään kaikista EU:n ulkopuolelta tulevista ostoista. Vuonna 2022 elintarvikkeiden ja lisäravinteiden ALV on 14 % ja kosmetiikkatuotteiden ALV 24 %. iHerb perii jo tilauksen yhteydessä tilauksen tekijältä suomen arvolisäveron, ja tilittää sen suomeen. Tulliraja on 150 €, eli jos tilaus on alle tuon, tullia ei tarvitse maksaa. Kun teet tilauksen verkkokaupasta, jonka arvo on alle 150 €, verkkokaupassa maksamasi summa sisältää kaiken: tuotteet, arvonlisäveron ja postikulut. Paketti ei jää tulliin, vaan toimitetaan sinulle kotiovelle.

Tosin paketti voi jäädä tulliin, jos se sisältää jotain, mitä Suomeen ei saa tilata. Suomeen ei saa tilata suomessa lääkkeiksi luokiteltavia lisäravinteita. Tarkista siis Fimean ylläpitämästä lääkeluettelosta  luokitellaanko tuote lääkkeeksi Suomessa. Tosin tämä luettelo ei ole täysin kattava. Voit myös kysyä asiaa tullista, jos olet epävarma.

Muista siis

  1. Tulliraja 150 €
  2. Tarkista, että tilaamasi tuote on sallittu tilata suomeen

Voit valita paketille eri toimitusvaihtoehtoja:

  • DPD
  • DHL
  • UPS

        ovat tällä hetkellä valittavissa (2022)

  • Näet tilauksen yhteydessä, paljonko toimituskulu on Suomeen, ja millä aikataululla paketti tulee eri vaihtoehdoilla
  • DPD on yleensä edullisin ja hitain, DHL kilpailee yleensä hyvin, jos tilaus on suurempi, tilaus tulee myös nopeammin
  • Toimitus voi olla myös ilmainen
  • Jos haluat, voit testailla lisäämällä ja poistamalla tuotteita korista, tuotteen painollakin on merkitystä, ja katsoa miten löytyy edullisin postikulu

Kun teet ensimmäisen tilauksen, tee itsellesi käyttäjätili My account, se helpottaa myöhempiä asiointejasi. Valitse toimitusmaaksi Suomi ja valuutaksi Euro, niin saat oikeita tietoja toimituskuluista ym.

Sivut ovat selkeät ja helpot käyttää.

Liity tästä uutiskirjeen tilaajaksi:

Hae blogista:

Viimeisimmät artikkelit:

Valitse kategoria:

© Copyright Luonnonmukainen itsehoito 2020