Nokkospaistos (gluteeniton)

Tämä koko perheelle sopiva paistos käy lisäkkeeksi muun ruuan kanssa tai vaikkapa iltapalaksi salaatin kera. 

2 sipulia
1 rkl öljyä
2 valkosipulin kynttä
1,5 dl ryöpättyä soseutettua nokkosta
0,25 tl suolaa
0,25 tl valkopippuria
150 g fetajuustoa
3 dl maitoa
4 munaa

Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet ja hauduta hetki pannulla voissa ja öljyssä.

Lisää nokkossose ja ja feta murennettuna.

Kaada ne voideltuun uunivuokaan ja lisää maustettu munamaito ja paista 175 asteessa noin 1 tunti.

Tarkista, että seos on hyytynyt. Tarjoa vihreän salaatin kera.

Liity tästä uutiskirjeen tilaajaksi:

Hae blogista:

Viimeisimmät artikkelit:

Valitse kategoria:

© Copyright Luonnonmukainen itsehoito 2020